ΟN-LINE ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Ενσωματώνοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις και τεχνολογίες που αφορούν στην κατασκευή και διαχείρηση των δικτυακών τόπων η Vector είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες εφαρμογές για κάθε ανάγκη. Πρακτική μας η άμεση, υπεύθυνη και συνεχής υποστήριξη των πελατών μας.

Ιδιαίτερη βαρύτητα στο ισορροπημένο και εμπορικά λειτουργικό στήσιμο των ιστοσελίδων, δυνατότητα ενημέρωσης και εξέλιξης του web site, hosting σε ταχύτατους servers, απεριόριστα e-mail accounts, προγράμματα anti-virus για απόλυτη προστασία, πλήρης καταχώρηση των domain names στις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης (search engines), λέξεις κλειδιά για την ευκολότερη εύρεση των ιστοσελίδων απο τους ενδιαφερόμενους.

lineb

Υποστήριξη από το Α ώς το Ωlineb

domain-nameDomain names

Πρίν ξεκινήσετε οποιαδήποτε ενέργεια online θα πρέπει να επιλέξετε το όνομα με το οποίο οι χρήστες του internet θα μπορούν να σας βρούν στο διαδίκτυο. Καταχώρηση Domain Name στις καλύτερες τιμές και σε όλες τις καταλήξεις:(.gr / .com / .com.gr / .eu / .net / .org.gr / .co.gr ...κλπ)

lineb

webdesignΣχεδιασμός Ιστοσελίδων (Web Design)
Σχεδιάζουμε την πιο κατάλληλη σελίδα για εσάς ή/και την επιχείρησή σας από την απλή παρουσίαση μέχρι τις πολύπλοκες ηλεκτρονικές εφαρμογές. Η δυναμική σας ιστοσελίδα θα μπορεί να αλλάζει όψη και περιεχόμενο όποτε εσείς το θέλετε!

lineb

seoSearch Engine Optimization
Εγγύηση για το ότι η ιστοσελίδα σας θα βρίσκεται, θα διαβάζεται και θα καταχωρείται από τις μηχανές αναζήτησης με όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό τρόπο, κάνοντας έτσι την ιστοσελίδα σας και το περιεχόμενό της ελκυστικό, σχετικό και ορατό στις μηχανές αναζήτησης και τους web searchers.

lineb

emailΕ-mail

Με την αγορά μιας ιστοσελίδας σας παρέχουμε μέχρι και 100 ηλεκτρονικές διευθύνσεις!!! Εσείς μας δίνετε απλά μια λίστα με τις διευθύνσεις που επιθυμείτε και την ίδια μέρα κιόλας έχετε το δικό σας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο χωρίς spam!

lineb

developΠροβολή της ιστοσελίδας σας

 Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να προβάλλετε και να διαφημίσετε την ιστοσελίδα σας όπως το google, το facebbok, δελτία τύπου, δια μέσου του internet με banner κτλ. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να τους βρείτε και να τους εφαρμόσετε στα μέτρα σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

lineb